AW med Inspirandrum 13 november

natur-i-hösttid

Välkommen till en annorlunda After Work med Inspirandrum där vi mitt i Stockholms innerstad skapar andrum för en kväll. Ge dig själv ett Workstop och njut av att i en harmonisk och kravlös miljö få fokusera på din egen återhämtning mitt i vardagen.
Under kvällen träffar du representanter för Inspirandrums professionella nätverk för hållbara människor och får en presentation av vårt Mindgym. Du får också ta del av en spännande nyhet då vi lanserar våra Workstops. För den som vill finns tillfälle till mingel och nätverkande eller om du hellre vill, för egen tid och reflektion.

Program:
17.00 Dörrarna slår upp för mingel, nätverkande och ”bara vara” tid.
18.00 Workstop med Inspirandrum
19.00 Eftermingel och ”bara vara” tid.
20.00 Tack för oss!

Vi bjuder på dricka och enklare förtäring. Platsen är Jakobsbergsgatan 33, tunnelbanestation Hötorget, och tiden är 13 november kl. 17-20. Anmälan sker till maria@inspirandrum.se senast den 5 november.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Vår AW är helt kostnadsfri men för att kunna genomföra detta är anmälan bindande och vid utebliven närvaro samt sen avbokning tillkommer en no-show-avgift på100:-.

Inspirandrum arbetar för hållbara individer i ett hållbart samhälle. Genom föreläsningar och workstops, miljöer för återhämtning samt ett stort nätverk med aktörer som på olika sätt arbetar för hållbara människor ger Inspirandrum verktyg för stresshantering och återhämtning.

Utan hållbara människor – inget hållbart samhälle

 Klicka på länken för utskrivbar version:  INBJUDAN TILL AW 13 NOVEMBER