PERFORMANCE LECTURES

Är ni redo att prova något nytt? Har ni ett budskap/ett tema ni vill förmedla samtidigt som ni vill bjuda på underhållning och inspiration?

Då är en Performace Lecture, en kunskapande föreställning för HJÄRNA & HJÄRTA, det rätta valet!

Konceptet, som gjort succé runt om i Europa, gör nu sitt intåg i Sverige främst via Dramatens uppsättningar. Med Johannas unika bakgrund som beteendevetare, HR-konsult, föreläsare och sångerska är det nu en stor glädje att kunna erbjuda detta företagsanpassade koncept till företag och organisationer som förstår värdet av att inkludera både intellekt och känsla – hjärna och hjärta.

När musik och låttexter vävs samman i en helhet med fakta, egna erfarenheter och relevant forskning berörs och kittlas både höger och vänster hjärnhalva. Under tiden sång och musik framförs skapas också naturligt utrymme för åhörarnas egna reflektioner vilket är en god förutsättningar för djupare kunskapande och hållbara förändringar.

Alternativ 1. Välj ett av följande teman:
– Stress & hållbara människor – Vad är stress och kan vi hitta balans mellan prestation, aktivitet och återhämtning? Mindfulness- och andningsövningar blir praktiska verktyg.
– Känslor – varför är känslor viktiga och varför behöver de få utrymme även i vårt arbetsliv? Kan man vara professionell och samtidigt visa känslor?
– Ett hållbart (arbets-)liv – Människans liv är en helhet. Hur kan vi hitta balans och hållbarhet på BÅDE jobb och fritid Hur fungerar hjärnan under stress och hur kan vi kommunicera på bästa sätt.

Alternativ 2. Få en specialskriven föreställning på det tema ni önskar. Exempel kan vara era värdeord, ett tema för en kick off eller ett namn på ett förändringsprojekt. Pris offereras vid specialskrivna föreställningar.

En Performance Lecture är ca 60-90 min och passar perfekt vid ett kund/företagsevent, kick off, konferens eller annat evenemang när man vill förmedla ett budskap på ett nytt engagerat och underhållande sätt.

Den musikaliska sättningen är i grunden sång och piano, men kan utvidgas med fullt band vid större evenemang.

Målsättningen är att ingen ska lämna en Performance Lecture oberörd!

Riktpris: 15 000 kr inkl föreläsare/artist och musiker.

Välkommen att kontakta oss för intresseanmälan eller bokning: johanna@inspirandrum.se

Leave a Reply