Ny pod – “Varför då podden”

Nu kan du lyssna in vår nya pod “Varför då podden” på alla ställen där du vanligtvis lyssnar på poddar:-)

Det här är en pod som inte nöjer sig med att något “är som det är” utan borrar sig djupare med hjälp av frågan “varför då”? Syftet är att utforska accepterade sanningar för att hitta nya, mer hållbara sätt, att leva och arbeta. Idag när den stressrelaterade ohälsan ökar behöver vi tillsammans titta närmare på normer och accepterade sanningar för att se om det går att göra annorlunda. Kanske finns normen där utan att längre fylla någon funktion eller så har någon annan satt upp den och den passar helt enkelt inte dig. Oavsett anledning vill vi inte längre bara göra som vi alltid har gjort, utan att tänka efter, så vi kommer helt enkelt att ställa frågan “varför då” om och om igen med syfte att öka medvetenheten och inspirera till val som är hållbara för både dig själv, företag, samhälle och miljö.

Varmt välkommen att lyssna och tycka till. Följ gärna vår Facebooksida “Varför då podden” så får du uppdateringar när ett nytt avsnitt publiceras.

Vi som driver podden är två “hållbarhetsnördar”, Johanna Palmqvist från Inspirandrum och Maria Ingels från Green Communication. Med olika ingångar i hållbarhetsarbetet vill vi tillsammans väcka nya tankar och förhoppningsvis inspirera till nya vanor och val som blir allt mer hållbara.

Avsnitt 1 Varför bäste dräng inte reder sig själv

Avsnitt 2 Den perfekta ytan