Stressens ABC

Bränslemätare bil

Föreläsning

30 -60 min 12 500 kr

60-120 min 17 500 kr

Musikalisk föreläsning inkl. musiker

60 min 17 500 kr

60-90 min 25 000 kr

Alla priser är exkl. moms

“Jag önskar att jag hade en varningslampa som började lysa när jag blev stressad! Ungefär som bränslelampan på bilen.”

 

Glädjande nyheter! Vi har alla ett signalsystem i kropp och hjärna som informerar oss vad som händer. I dagens snabba och intensiva samhälle är det dock lätt att missa signalerna.  Utan en plan för vad som ska göras i händelse av en varningssignal är det också svårt att veta vad som behöver göras. 


Med Stressens ABC får deltagarna träna sin förmåga uppmärksamma signalerna och en enkel “akutplan” för att vara förberedd INNAN stressen slår till. Genom att öka förmågan till balans mellan återhämtning och stress optimeras hjärnans förutsättningar att prestera hållbart över tid.


Att som företag investera i hälsobringande aktiviter gör inte bara arbetsmiljön trevligare utan är också en bra investering! Forskning visar att varje krona som investeras ger tre kronor tillbaka PLUS ökad arbetsprestation och ev. utebliven sjukskrivning. 

 

Vill ni också satsa på hälsodriven tillväxt? Vi stödjer er gärna!

Temat kan bokas som inspirationsföreläsning, musikalisk föreläsning och även som en utbildning i tre delar för djupare förståelse och träning. Föreläsare och sångerska är Johanna Palmqvist, beteendevetare, stresskonsult, artist och grundare av Inspirandrum. Vid bokning av musikalisk föreläsning ingår även pianist eller gitarrist.